GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

A megrendeléshez feltöltött képeket a rendszerünk 30 napig tárolja. Harmadik félnek semmilyen körülmény között nem továbbítjuk.

A regisztrációt követve minden egyes megrendelőnek  saját profilja lesz, így a következő vásárlás alkalmával már a szállítási/számlázási információkat nem kell ismételten kitölteni. A regisztrált vásárlók idény kedvezményekben is részesülhetnek. A megrendeléssel kapcsolatos információk és az összes megrendelés nyomon követhető a saját profilon keresztül.

A regisztrált ügyfelek számára automatikusan létrejön egy saját profil.

Amennyiben szeretne a már korábban megrendelt termékből újra rendelni, elegendő kikeresni a korábbi megrendelések paramétereit és velünk kapcsolatba lépni. 

A megrendeléshez feltöltött képeket a rendszerünk 30 napig tárolja.

Ha a megrendelés során nem kért saját profilt, keresse fel munkatársunkat, megpróbálunk segíteni. 

A 3D-s termék konfigurátor használatával előállított egyedi termékeket kizárólag egyéni  kérésedre és  elképzelésre  gyártunk le  a megrendelését követően.
Amennyiben ilyen esetben elfogadnánk az elállási jog gyakorlását és visszafizetnénk a vételárat a kizárólag az egyénre szabott  értékkel bíró egyedi jellegű termékre, akkor azt már nem lehetne más számára értékesíteni úgy, mint azt az előre gyártott tömegtermékeknél teszik.
A 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1). alapján egyedi termékek esetén nem kerülhet visszafizetésre a vételár.

Hibás terméknek minősül, ha szállítás vagy rendeltetés szerű használat közben sérül meg a termék. Ilyen esetben a megrendelő saját költségére visszapostázza nekünk a terméket, amelyet bevizsgálás után indokolt esetben kicserélünk. 

1 év garanciát vállalunk a nyomtatott elemekre és az elektronikai tartozékokra. 

Ügyfeleink minden esetben 14 napos elállási joggal rendelkeznek (bővebben: ÁSZF

Igen. Minden ajándékkísérő matrica illetve felirat testre szabható. 

Egyes esetekben, ahol a nyomtatott felület lehetővé teszi, lehetőség van rövid felirat, monogram kialakítására. A termékismertető leírásában minden esetben szerepel ennek a lehetősége.

Cégünk nem rendelkezik raktárkészlettel, mert minden terméket a megrendelő igényeihez igazítva egyedileg gyártunk le. Emiatt a gyártási időtartam a megrendelt termék méretétől függően átlagosan 3-5 munkanapot vesz igénybe.

Kövess minket Facebookon, Instagramon az új akciók és az új termékek megismeréséhez.

Számunkra fontos szempont a  termékeink  minősége, ezért a litopfán lapok előállításánál a feltöltött képek a következő kritériumoknak kell megfeleljenek: 

  • méret 1600X1200 megapixel minimum
  • pozicionálás (a fő téma a kép közepére kerüljön)

A  beküldött képeket szükség szerint szerkesztjük, hogy alkalmasak legyenek a nyomtatásra. Amennyiben nem felel meg a kép, amit az ügyfél küld, e-mailban értesítjük és új fotót kérünk.

Nem. Cégünk profilja az egyedileg tervezett és személyre szabott ajándéktárgyak nyomtatása.

Keresse bizalommal munkatársainkat a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken (telefon, e-mail, kapcsolatfelvételi űrlap), de készségesen állunk rendelkezésre FaceBook Messengeren keresztül is.

Rendelést követően a rendeles@egyedi3d.hu e-mail címre várjuk a fotókat a rendelési azonosító megjelölésével.