Orángután
Az orángután az emberszabású majmok ázsiai neme, egyike a legintelligensebb és legközelebbi rokonainknak. Neve a maláj "orang hutan" kifejezésből származik, ami szó szerint "erdő emberét" jelenti, hűen tükrözve életmódját. Az orángutánok Borneó és Szumátra szigeteinek sűrű esőerdeiben élnek, és ők a legnagyobb testű, tisztán fán élő állatok.Az orángutánokra jellemző az erős nemi kétalakúság: a hímek jóval nagyobbak és súlyosabbak (50–90 kg), mint a nőstények (30–50 kg).
Összes termék a kategóriában3
termék
Hosszúság 25.5cm, szélesség 20cm, magasság 23.5cm.
Raktáron
(2 db)
23 000 Ft
Hosszúság 25.5cm, szélesség 20cm, magasság 23.5cm.
Raktáron
(1 db)
23 000 Ft
Hosszúság 25.5cm, szélesség 20cm, magasság 23.5cm.
Raktáron
(1 db)
23 000 Ft